ΕΥΡΩΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - Η Εταιρεία μας


Η διαχείριση κτιρίων είναι ένας ιδιαίτερα αναπτυγμένος κλάδος σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων, αναλαμβάνουν την σφαιρική κάλυψη των αναγκών του, στην οποία περιλαμβάνονται:

ο πλήρης και τακτικός τεχνικός έλεγχος του κτιρίου
οι εργασίες πρόληψης των βλαβών και μόνιμης συντήρησης του εξοπλισμού του κτιρίου
η άμεση αποκατάσταση των βλαβών
η μέριμνα και η αισθητική των κοινόχρηστων χώρων
προτάσεις και μελέτες (κεντρικά συστήματα πχ. καθαρισμός νερού, ασύρματης επικοινωνίας, κ.α.)
το σημαντικότερο, η ασφάλεια των διαμενόντων

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλιζουμε ότι ένα ακίνητο διατηρεί την καλή του κατάσταση, με θετικό αντίκτυπο στην οικονομική και αντικειμενική αξία του αλλά κυρίως, στην ποιότητα ζωής των ενοίκων του.

Αυτό αποτελεί την δική μας φιλοσοφία και όραμα.

Η ΕΥΡΩΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, είναι η εταιρία που καλύπτει σφαιρικά το κτίριο και τους διαμένοντες σε αυτό, φροντίζοντάς και παρέχοντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης προς τους ενοίκους, πέραν του επιμερισμού των κοινοχρήστων δαπανών.

Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας μας με το φιλικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τον πελάτη με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήταν χαρά μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες της ΕΥΡΩΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και να εξυπηρετήσουμε σε όποιο τεχνικό θέμα σας απασχολεί.


Η ΕΥΡΩΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ήρθε να καλύψει την ανάγκη της ολικής διαχείρισης του κτιρίου, είτε προκειται για πολυκατοικία, είτε για μονοκατοικία, είτε για επαγγελματικό χώρο, αφού, οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αλλά και οι ένοικοι, γίνονται συνεχώς και καθημερινά όλο και πιο πολύπλοκα, στην προσπάθειά τους για την καλή λειτουργία του κτιρίου τους.

Επιμερισμός κοινοχρήστων, προμήθεια πετρελαίου, συντήρηση καυστήρα και λέβητα, καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, απεντόμωση, πυροσβεστήρες, αποφράξεις αποχετεύσεων, ασφάλιση κοινόχρηστων χώρων, είσπραξη κοινοχρήστων, αντιμετώπιση «κακοπληρωτών», κ.α., αλλα και το πότε, ποιός θα το κάνει και πόσο, όλα αυτά προβληματίζουν τους συνιδιοκτήτες διαμερισμάτων, οι οποίοι αποφεύγουν την ανάληψη των καθηκόντων της φροντίδας του κτιρίου, με δυσάρεστα επακόλουθα για όλους τους διαμένοντες.

Η «ΕΥΡΩΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ», σας απαλλάσσει από το άγχος και την πολύωρη απασχόληση για την λύση των καθημερινών προβλημάτων που ανακύπτουν.

Η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα, μερικής ή ολικής διαχείρισης του κτιρίου σας, είτε εντάσσοντας σας σε κάποιο από τα προγράμματα – πακέτα μας, είτε σχεδιάζοντας ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.


Ζητήστε μας Προσφορά

Συμπληρώστε γρήγορα και εύκολα τη φόρμα προσφοράς και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την απλή φόρμα επικοινωνίας μας και στείλτε μας τώρα το μήνυμά σας.

Επικοινωνία